Jaký byl rok 2021? Děkuji za něj!

Je dlouhý, ale stojí to za přečtení :) Děkuji Vám všem z celého srdce!

Dobrý den, Evo, Bětko, Jitko, Petře, Jirko, Marie, Dano, Terezo, Karle…

Dobrý den všem mým milým zákazníkům. Nemůžu Vás vyjmenovat všechny a nechci používat robota, jen proto aby to vypadalo, že je to osobní Usmívající se Ale je, a od srdce.

Chtěl bych Vám všem moc poděkovat.

Je už sice březen, ale na tohle není nikdy pozdě a věřím, že Vás to potěší Usmívající se.

Minulý rok pro nás byla obrovská výzva a vy všichni jste nám s ní moc pomohli. Neberte to jako kňourání, jen chci, abyste věděli, jak a s čím jste nám pomohli. Já osobně, jsem rád, když vím, kam jdou mé peníze a k čemu jsou využity. Přece jen jsou energií naší společnosti a kam putují je důležité.

2021 začal s naší již 2 měsíční holčičkou a ekzémem. Jo, nezní to nijak strašidelně, ale dá to zabrat, když se půl roku nevyspíte :). Musíte 6x denně toho malého prcíčka mazat, celý den hlídat, aby se neškrábal, vlastně ho nenechat ani chvilku samotného. Nemůžete si ho ani potulit a místo toho sloupáváte přilepené oblečení… Prcka, který díky tomu má narušený spánek, takže nespí ani přes den. V podstatě to zaměstná oba rodiče tak, že nemůžou dělat nic jiného, ani pracovat. Jsem rád, že mám práci jakou mám a i přes to, že jsem se jí nemohl věnovat naplno, mi zůstala. Navíc jste nám pomohli dostat naši holčičku na kliniku do Německa, kde ji opravdu pomohli. (Kdybyste chtěli poradit, jak se do Německa dostat a jak to tam chodí, napište, rádi poradíme.) U nás to prostě nešlo a věřte nám, že zoufalý rodič vyzkouší opravdu vše…

Například i odjet k moři, i když se to zrovna moc nehodilo, protože jsme dali většinu peněz do firmy a chtěli jsme, aby se naše puzzle dostalo k co možná nejvíce dětem. Moře jsme si chtěli pro tento rok odpustit. Ale byla to naše poslední naděje, že se to zlepší, protože malinká na tom byla hodně špatně.
Opravdu to stálo to za to, po cestě se nám rozbilo auto (a pořádně) a moře vůbec nepomohlo. Nemít rozbité auto, tak jsme se vrátili po týdnu domů. Už jsem si říkal, že tohle je konec, nervy nadranc, pomalu na rozvod – prostě super dovča…
To co přišlo po tom prostě nevymyslíte. Kamarádka nám poslala video s tornádem a ptala se, jestli jsme v pořádku… Celý den jsme se nemohli spojit s nikým doma. Docela hustý zážitek. Ale doma byli všichni v pořádku a jak se nakonec ukázalo, dům zůstal stát. Ještě teď je na něm práce, ale hlavně zvenku. Bydlet kde máme, což je úžasné.

Ale víte co? Zpětně se nám stala spousta dobrých věcí.
Kdyby naše holčička byla zdravá, zažili bychom tornádo naživo se vším všudy. A věřte, že to obzvlášť pro děti není lehké.
Stejně tak, kdyby se nám nerozbilo auto, vrátili bychom se po prvním týdnu, protože se ekzém ještě zhoršil. A hádejte, vyšlo by to přesně.

A nakonec, když jsem Vás poprosil o pomoc nákupem puzzle Postav Si Město, strhla se přímo lavina. Znova jste nás postavili na nohy. A ne jen penězi, ale tou energií, kterou jste nám přes krásné komentáře poslali.

Děkuji Vám všem!
Petr a rodina

Pokud s námi chcete na naší cestě pokračovat, budeme moc rádi. Nákupem puzzle přispíváte našim holčičkám třeba na školu, na dobré jídlo a naší rodině na život. Podpoříte také zaměstnance tiskárny, která pro nás puzzle tiskne a balí. Dalšího tátu a jeho rodinu, který pro nás dělá grafiku a bude pro nás dělat další nové dílky. Vždycky budete vědět kam Vaše peníze jdou a co se s nimi děje. Budeme se dále starat o tento krásný projekt Postav Si Město a hrdě ho vyrábět u nás v Česku.

Zůstaňte s námi v kontaktu!
https://www.facebook.com/postavsimesto.cz
https://www.instagram.com/postavsimestocz/

A pokud máte chuť, dejte nám vědět, jak si puzzle užíváte Usmívající se
http://bit.ly/RECENZE-FACEBOOK
http://bit.ly/RECENZE-GOOGLE
https://bit.ly/RECENZE-SEZNAM

Jaký byl rok 2021? Děkuji za něj! - 1737821 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam